RING OSS - 019-277 75 64

Solceller Örebro

RING OSS - 019-277 75 64

Solceller

Hos oss kan du köpa solceller i Örebro.

Har du funderat på att installera solceller i Örebro? Så här går det till i tolv enkla steg, från att du kontaktar oss tills det att dina nya solceller producerar el. Vill du veta mer om solceller i Örebro? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Solceller i Örebro – 12 steg vanliga steg

 1. Vi anordnar ett möte i Örebro-området, där du får veta mer om våra solceller och solpaneler, och vi får en översikt av vad det är du vill ha och var. På så sätt får båda veta vilka förutsättningar som finns.
 2. Vi utför en projektering och tar fram en plan för hur vi på bästa sätt kan placera dina solceller i Örebro, så att du får ut det mesta av solen! Du får sedan hem en offert av oss.
 3. Du gör din beställning av de solceller du vill ha, utifrån offerten du fått.
 4. Vi fixar med föranmälan till nätägaren, så att vi kan få tillåtelse för inkoppling av dina solceller.
 5. Vi skriver avtal och du får en tidsplan för projektet, samt en betalningsplan.
 6. Du betalar 30 procent av den totala ordersumman för solcellerna i förskott.
 7. Vi installerar dina solceller i Örebro med omnejd, och sedan gör vi en färdiganmälan till nätägaren för att kunna sätta igång dina solceller.
 8. Nätägaren kommer hem till dig och byter elmätare.
 9. Vi sätter igång solcellerna åt dig, samt ger dig en introduktion till hur solceller fungerar och hur du ska hantera dem.
 10. Du betalar resterande summa på ordern.
 11. Vi hjälper dig med produktregistrering, att ansöka om elcertifikat för solceller i Örebro, och hjälper dig komma igång med eventuella webb-tjänster.
 12. Under första året med dina solceller i Örebro kommer vi att hålla koll på att dina solpaneler fungerar som de ska, förutsatt att solkraftverket är kopplat till en webb-tjänst. 

Har du några fler frågor om hur det går till att installera solceller i Örebro? Tveka inte att kontakta oss!