RING OSS - 019-277 75 64

Solceller Örebro

RING OSS - 019-277 75 64

Om oss

Vi installerar solceller i Örebro med omnejd.

Solkraft i Viby är specialister på solkraft och hjälper dig mer än gärna med att installera solceller i Örebro. Grunden för vårt företag lades när vi själva installerade privata solceller i Örebro 2007. Intresset var stort bland vänner och bekanta och snart blev vi medhjälpare när dessa ville skaffa egna solpaneler. När intresset växte ännu mer och bekantas bekanta började höra av sig med frågor och ville ha hjälp, då insåg vi att det här var något vi kunde jobba med, och företaget grundades. Kontakta oss om du vill veta mer om solceller i Örebro.

Specialiserade på solceller i Örebro

Idag ägnar vi oss till hundra procent åt solceller i Örebro, och för att hjälpa våra kunder att bli sina egna elproducenter! 2018 blev vi även certifierade solcellsinstallatörer – en av de första i Sverige och först med att installera solceller i Örebro län!

För oss är det viktigt att göra skillnad för kunden genom kvalitet, god service och schyssta affärer. Den som vill ha solceller i Örebro ska känna sig trygg med att anlita oss för installation av solceller i Örebro. Med hjälp av smarta visualiseringsverktyg tar vi fram realistiska bilder och kalkyler för hur mycket el du kommer få ut av dina solceller i Örebro, utifrån de verkliga förhållandena med tanke på läge, skugga, breddgrad och taklutning bland annat.

De produkter vi valt att använda oss av har klarat ett urval byggt på kvalitet och effektivitet. När vi installerar solceller i Örebro kommer de från LG, med invertrar från Fronius, byggda av hållbara material och med lång garanti.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om solceller i Örebro!